Doornroosje
loader

Nachtsport 3 jaar!

Oliver Huntemann + Subjected – LIVE e.a.

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

NACHTSPORT is jarig!

“Time flies when you’re having fun!” En inderdaad, de tijd is letterlijk voorbij gevlogen. 3 jaar geleden trapte Nachtsport af in de Old Cave, waarna Merleyn en Doornroosje hun vaste stek zijn geworden. Zoals de meeste trouwe bezoekers al weten, verhuist het bekende poppodium binnenkort naar een nieuw pand. Daarom verovert Nachtsport op vrijdag 28 maart voor de aller allerlaatste keer het oude vertrouwde Doornroosje. Deze editie staat dus in het teken van verjaardag, afscheid en ode, waarin rauwe, diepe en donkere techno de overhand nemen.

LINE-UP:

Oliver Huntemann
Zijn hart, evenals zijn roots voor de vroegere technosounds, liggen in Hamburg. De befaamde Cocoonheld produceert succesvol voor het label PLAY! en heeft inmiddels al 4 albums op zijn naam staan. Op 28 maart is hij aanwezig om zijn wereldse 5ünf albumtour een vervolg te geven. Afgelopen september vond hiervan de kickoff in Hamburg plaats en in maart staat alweer zijn laatste tourdatum gepland.

Subjected – LIVE
Opgegroeid in de Berlijnse wijk Hellersdorf, waar zijn liefde en passie voor muziek zijn ontstaan. Zijn identieke sound wordt gekenmerkt door diepe, duistere technogeluiden, mede ontstaan door het draaien in clubs als Tresor. Het Berlijnse label Vault Series is inmiddels zijn tweede thuis. Hij heeft pas enkele keren in Nederland gedraaid en gaat speciaal voor Nachtsport zijn unieke solo LIVEset draaien.

Frits Wentink timmert flink aan de weg met releases op labels als Triphouse Rotterdam en Wolfkuil Records. Doornroosje is er klaar voor. En zo ook voor de dames van Delicatesse, die zullen zorgen voor een waar muzikaal spektakel. Mispoes en Steffie Ditzel zullen deze keer verrassend uit de hoek komen met hun unieke back-to-backsessie. En natuurlijk zal Thomas Elmore, Nachtsport resident, er ook weer bij zijn!

Donderdag 30 januari zal er een exclusieve earlybird actie gehouden worden tijdens de gratis editie van Nachtsport in Merleyn. Hier zal een beperkt aantal tickets verkijgbaar zijn voor € 14. Deze kaartverkoop start om 23:00 uur.

Reguliere tickets zijn ook vanaf 30 januari online verkrijgbaar via www.nachtsport.nl of www.doornroosje.nl en kosten € 18 (ex fee).