Doornroosje
loader

Goudroes

Olivier Weiter + Arjuna Schiks + Satori

Goudroes: een nieuw en betaalbaar initiatief voor technoliefhebbers en studenten in Nijmegen op de woensdagavond. Deze eerste editie pakken we gelijk groots uit met niemand minder dan Olivier Weiter & Friends.

Olivier Weiter is al jarenlang een gevestigde naam in de ondergrondse housescene. Hij is een meester in het combineren van drumritmes met melodische en dromerige beats. Zijn sets zijn hypnotiserend en ‘sweaty’. Weiter maakt sinds jaar en dag furore in het Amsterdamse nachtleven en is een graag geziene gast in Berlijn, waar hij bekend staat om zijn marathon DJ sessies in clubs als Kater Holzig en Wilde Renate. Met zijn sets voor Cocoon, Time Warp, een uitverkocht Paradiso en een eigen stage op Mysterland hoort hij bij de grote jongens. Hij zal de avond dan ook in stijl afsluiten met een 3 uur lange set!

Arjuna Schiks brengt met zijn charme en melodieuze deuntjes een glimlach op het Nederlandse melodieuze house en techno scene. Zijn producties zitten op de grens van deep house en tech-house, verzadigd met intense synths en melancholische melodieën. Donkere elektronische elementen worden afgewisseld met warme, dromerige gevoelens. Arjuna heeft een goede naam met zijn live-optredens in clubs en festivals als Time Warp Holland, Loveland, Mysteryland, TrouwAmsterdam, Solar Noorwegen, Kater Holzig en Wilde Renate.

Satori heeft de wereld in zijn hand. Deze Nijmeegse producer weet muzikale invloeden van over de hele wereld te verwerken in zijn sets en tracks. Naast zijn samenwerking met techno producer El Mundo treedt hij nu ook op als solo-artiest. Hypnotiserende ritmes en melodieën weerspiegelen zijn diepere kant, terwijl jazz, oosterse, balkan en Afrikaanse muziek ook een aandeel blijven houden. Ondertussen blijft de muziek minimal en elektronic. Satori stond onder andere al in clubs als Studio 80 en AIR en speelde op gerenommeerde evenementen zoals Awakenings, Emporium, Rockit Open Air en Welcome to the Future.