Doornroosje
loader

Oranjepop-up - 1,5m concert

WIES, TUSKY & YIN YIN

Dit concert is seated en met 1,5m maatregelen. Het is niet nodig je hiervoor te laten testen. Meer info vind je hier.

We kunnen niet alles wat we het afgelopen jaar gemist hebben, zomaar inhalen. Maar met Oranjepop-up haal je toch een beetje Oranjepop in! Met een line-up om van te smullen is het net een echte Oranjepop, maar dan in het klein. We duiken het Openluchttheater de Goffert in om van allerlei moois van Nederlandse bodem te genieten.
Niet op de verjaardag van onze koning, maar er is altijd wel iemand jarig, toch?

Nederpop-act WIES heeft de perfecte driehoeksdynamiek van pop, electronica en het raggende organische. Denk aan Ramses Shaffy meets alt-J, of Spinvis meets The Black Keys. In september 2019 bracht de band hun eerste single ‘Soms Is Het Te Laat’ uit, waarmee ze gelijk tot 3FM Talent en 3FM Mega Hit werden gebombardeerd. Ook dit jaar heeft de band niet stilgezeten. Zo verschenen onlangs de singles ‘Barman’ en ‘Meisje’.

Tusky is een punkrock band uit het prachtige Alblasserdam. Hun sound leunt stevig op inspiratie uit de eind jaren 90 als Jimmy Eat World en The Offspring. De band bestaat uit zanger en gitarist Vladimir Stevic, John Coffey gitaar-tech Sjors van Reeuwijk, drummer Bas Allein Richir en bassist Quirin Wijgers, kortom: één grote punkrock familie. Gewapend met een kersverse single-video, een eigen online stripreeks, met een nieuw studio-album in de planning is Tusky klaar om de wereld te heroveren.

YĪN YĪN laat zich inspireren door de psychedelische Aziatische muziek uit de jaren 60 en 70 en combineert dit met traditionele folklore, disco, funk, psychrock en elektronica tot uitgesponnen improvisaties en swingende nummers. Hun debuutalbum ‘The Rabbit That Hunts Tigers’ verscheen eind 2019 en dit leverde internationaal veel positieve kritieken op. Een avond YĪN YĪN is gegarandeerd een avond vol exotische, dansbare funk!