fbpx
Afbeelding voor Ozark Henry

Ozark Henry

donderdag 11 mei 2023
locatie:
Doornroosje
datum:
donderdag 11 mei 2023
zaal open:
20:00 uur
start:
20:30 uur

Ozark Henry is één van de vele alter ego’s van de Belgische artiest Piet Goddaer. Sinds David Bowie het debuutalbum van Ozark Henry in 1996 prees als één van zijn favorieten, heeft de Belgische artiest met groot succes muziek geproduceerd die varieert van avant-gardistische elektronica tot pop en klassieke muziek.

Als Ozark Henry staat hij ondertussen al meer dan 25 jaar op de grootste podia in binnen- en buitenland en ook in de studio kent hij blindelings zijn weg. Zo goed zelfs dat hij de grenzen van wat geluid met ons doet verder wil aftasten.

Al meer dan vijf jaar werkt hij aan immersive sound of 3D-geluid waarbij de luisteraar ondergedompeld wordt in een sensationele muzikale ervaring. Wat maakt immersive sound zo bijzonder? Wat doet het met ons lichaam en zal onze muziekbeleving er in de toekomst helemaal anders uitzien? Dat zijn vragen die Ozark Henry bezighoudt. Naast zijn muzikantschap ontwikkelde de Belg zich ook als een soort wetenschapper in de muziek. Ozark Henry werkte in zijn carrière samen met klinkende namens als Jah Wobble, Jacki Liebezeit, Martina Topley Bird en Toots Thielemans.

genre

pop, singer songwriter

media

Ozark Henry

donderdag 11 mei 2023

placeholder