Doornroosje
loader

Parasól in Openluchttheater de Goffert

Aizen Sama + Dave Nunes

Sina Kia + Johnny Mason

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Deze show gaat door, zonder 1.5 meter, mét de CoronaCheck appZorg voor een geldige QR-code, vergeet je ID niet en check thuis alvast of de app werkt!

Na het laatste tropische samenzijn bij Parasól in Roosje staan de Parasols al een tijd dichtgeklapt, hunkerend totdat het weer eindelijk mag. Inmiddels ziet het er allemaal een stuk rooskleuriger uit. We zien ons tropische strand steeds dichterbij komen. Beetje bij beetje, stapje voor stapje gaat het kooitje verder open en komen we dichterbij.

Op zaterdag 28 augustus bouwen we ons eigen tropische eiland op in het Openluchttheater de Goffert waar we voor één dag de tijd opnieuw stil laten staan. We klappen samen met bekende gezichten Dave Nunes, Sina Kia en Johnny Mason en Aizen Sama opnieuw de Parasól uit en willen jullie van harte uitnodigen op een zomerse dag waarop we alle genres samen laten smelten.