Doornroosje
loader

Deep Motions

Paul Du Lac + Duplex e.a.

Zaterdag 8 december staat Deep Motions in het teken van het Rotterdamse muzieklabel Clone Records. Een internationaal geprezen label waar Nederland trots op mag zijn. Wij zijn heel blij dat 2 bijzondere artiesten van dit kwaliteitslabel naar Nijmegen komen: Duplex en Paul du Lac.

Duplex is een duo dat al begon met het uitbrengen van muziek in 1997, voornamelijk op Nederlandse labels als Clone, Frantic Flowers en Klakson. Velen kennen het mooie album ‘Late Night Driving’ wel. Na een pauze van 3 jaar vanaf 2007 kwamen ze in 2010 terug met geweldige releases die zich bepaald niet met een enkel genre laten omschrijven. Invloeden van techno, electro en disco worden samengesmolten tot het typische warme en kenmerkende Duplex geluid. Duplex zal de avond afsluiten met een DJ-set.

Paul du Lac is een gevestigde naam in de underground house-scene. Zijn producties zijn kenmerkend: rauw, puur en scherp. Authentieke housemuziek, doordrenkt met soul. Naast het feit dat hij zijn muziek uitbrengt op Clone, heeft hij ook een eigen vinyllabel genaamd Bio Rhythm. Hiermee brengt hij muziek uit van nieuwe en gevestigde namen, o.a. Hieroglyphic Being en binnenkort ook Tevo Howard. Zijn DJ-sets zijn divers en vol van energie.

Nijmeegse nieuwkomer Jovian zal samen met mede-oprichter Emilio Bestevez de avond openen met warme houseplaten.