Doornroosje
loader

Stellar

Phacts + Levingtquatre + BeVers

Na de vele succesvolle edities in Doornroosje dit seizoen, met o.a. Pearson Sound, Baauer en Ben UFO, doen we op donderdag 9 mei Merleyn weer een keer aan. Waar we in Doornroosje een onderscheid maken tussen de house/garage georiënteerde en de stevigere trap/beats avonden, gaat deze avond gewoon weer alles door de mangel. Zo hebben we 2 jongens van het N.E.W. collectief op de line-up staan.

Als eerste hebben we Levingtquatre, die met zijn atmosferische muziek een sfeer weet te creëren die zowel goed past bij een fijne avond thuis als een nacht op de dansvloer. Hij heeft inmiddels een EP uitgebracht op Immersed Audio en er zit voor dit jaar nog meer moois in de pijpleiding, waaronder een release op Forward Thinking Sounds.

Phacts is de tweede N.E.W. corifee deze avond. Zijn stijl varieert van zwoele house en garage naar het snellere trap en juke werk. Hij maakt dan ook een mooie stap naar de afsluiter van deze avond: BeVers. Als één van de mannen achter het Boomshakalak Soundsystem collectief maakt hij faam op vele rood-geel-groen gekleurde partijtjes en festivals in Nederland. Deze avond gooit hij het echter over een andere boeg: alleen maar snoeiende elektronica, dikke beats en pompende hip-hop. En het mooie aan deze avond is dat deze helemaal gratis is!