Doornroosje
loader

N.E.W. part II

Piet van Dongen – live + Oshunmare – live + Platform – live + Pose – live + Chaosmaker + M-Bition

GROTE ZAAL: Piet van Dongen – live + Oshun

De online kaartverkoop voor deze actieviteit is gestaakt. Aan de deur van Merleyn zijn nog kaarten beschikbaar.

2008 zit er op, verschillende workshops zijn de revu gepasseerd waar onder eentje met Dave Clarke. De vraag is, of de N-E-W artiesten hier iets van op gestoken hebben? Dat mag blijken uit de cd die ieder jaar uit komt. Dit jaar 14 artiesten op een cd, die allen hun stinkende best hebben gedaan om er iets moois van te maken.
En dat is gelukt!

Het is een cd geworden, die we boven verwachting goed vindt. Een vrij diverse cd, die je meeneemt in de wondere wereld van de elektronische muziek. We mogen spreken van een zeer geslaagde eerste editie, waar veel new talend gespot is.
Een cd moet gereleased worden, vandaar dat er op zaterdag 21 Februari deel 2 van de release party plaats zal vinden in de Merleyn te Nijmegen.

Zeven N-E-Wérs zullen deze avond hun nieuwste geluid laten horen. Allen hebben ze een echtheids verklaring, voor de meeste van hen is het podium namelijk geen vreemde meer. Van 23:00 tot 05:00 zal er gefeest worden, onder het genot van een drankje. Voor een schamele €5,- sta je binnen en krijg je na afloop de gloed nieuwe N-E-W 4.0 mee naar huis.
Het belooft een ervaring op zicht te worden, veel gezelligheid en de beste elektronische muziek variërend tussen electro, ambiant, Breakbeat, Dupstep en Techno. De organisatie heet u allen van harte welkom, en beloofd er een mooie nacht van te maken. Als laatste, iedere bezoeker krijgt een Gratis cd mee naar huis!