Doornroosje
loader

Pip Blom + Personal Trainer

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Binnen een korte tijd wist de Amsterdamse Pip Blom internationaal naam te maken. Veel spelen in clubs en op festivals werpt vruchten af en zorgt voor een ijzersterke live reputatie. Met name in Engeland is het raak: het debuutalbum werd er opgenomen en uitgebracht op het smaakvolle Heavenly Recordings label. De indie pop & garage rock wordt ook gedraaid door BBC Radio en na een succesvolle tournee in Engeland viel de uitnodiging voor Glastonbury op de deurmat. Hoogste tijd voor een show in Nijmegen en ditmaal staan ze op eigen kracht in Merleyn.

De support wordt deze avond verzorgd door Personal Trainer. Personal Trainer is een pop/rock outfit rondom Willem Smit. De altijd veranderende live line-up bestaat vooral uit Amsterdamse gezichten die je kan kennen van Canshaker Pi, Pip Blom, Steve French en meer. Hun eerste single ‘The Lazer / Stormchaser Of The Month’ kwam 31 mei 2019 uit.

Bekijk de foto's (Personal Trainer)
Bekijk de foto's (Pip Blom)