Doornroosje
loader

Planet Rose: Groenewoudseweg Closing Party

24 uur lang, van zaterdagnacht 5 juli tot zondagnacht 6 juli, middernacht tot middernacht! Dus de hele zondag, oftewel maandag vrij houden. Helder?

De line-up blijft geheim totdat de deuren open gaan. Er is geen voorverkoop, tickets zullen alleen aan de deur verkrijgbaar zijn. Vanwege al die extra uren kunnen we met meer artiesten en met meer publiek afscheid nemen van het pand aan de Groenewoudseweg!

Belangrijke info (wordt continu aangevuld): 
– Hou de Planet Rose facebookpagina en de Doornroosje website in de gaten voor alle updates en huishoudelijke mededelingen.
– Het buitenterrein zal zaterdagavond om 22:00 open gaan. 
– Na uitverkoop werken we met een 1-in-1-uit systeem. 
– Je ontvangt na betaling van je entree aan de deur een bandje. Dat is je toegangsbewijs voor de Closing Party. Met dit bandje heb je de mogelijkheid om tussendoor naar huis te gaan om te slapen en op te frissen. Maar let wel: mocht er buiten een rij staan, dan zal je weer achteraan moeten aansluiten. 
– Op zondagavond om 22:00 sluit de kassa. Hierna is het niet meer mogelijk om nog een ticket te bemachtigen of om binnen te komen.
– Op de dag zelf wordt je ook via onze facebookpagina en website continu op de hoogte gehouden van de drukte in de rij en Doornroosje.
– Je mag geen alcoholische drank op het terrein meenemen, we zullen wel water op het terrein uitdelen. 
– We verzorgen in de ochtend en avond lekker vers en voedzaam eten tegen schappelijke prijzen. Denk aan fruit, yoghurt, panini’s, soep en couscoussalade!