Doornroosje
loader

Popquiz Marathon

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

LET OP! TICKETS KUNNEN VANAF 19.00 UUR WORDEN AFGEHAALD BIJ LUX.POPQUIZ MARATHON

De tweede editie van de spectaculaire Popquiz Marathon! Je kunt op zeven locaties door de stad meespelen met verschillende rondes die allemaal een eigen thema hebben. Of je nu een metalhead bent of alleen van Nederlandstalige muziek houdt, er is altijd ergens een ronde waarin je kunt uitblinken. Tussen 19.00 uur en 20.00 uur kun je in LUX je voucher omwisselen voor een stempelkaart en een startpakket voor het gehele team. Je hebt genoeg tijd om aan vier á vijf rondes deel te nemen. Elke ronde op elke locatie is anders en je kunt dus helemaal je eigen quiz samenstellen zonder dat je twee keer dezelfde vragen krijgt voorgeschoteld. Alle punten worden keurig bijgehouden en rond middernacht wordt in LUX het winnende team bekend gemaakt. Je kunt de quiz alleen winnen als je aan minimaal drie rondes op twee verschillende locaties hebt meegedaan. Vouchers zijn online verkrijgbaar en aan de kassa.

De deelnemende locaties zijn dit jaar: Lux, De Deut, Opera, De Mug, NDRGRND, Tweekeerbellen en Merleyn.

EARLY BIRD ACTIES 

PERSOONLIJKE RUGNUMMERS VOOR HET HELE TEAM

Koop nu je teamkaart en stuur voor 3 april je teamnaam + ticketnummer + de stad waar je meespeelt naar [email protected], dan krijg op 8 mei vijf rugnummers met je teamnaam erop gedrukt!

WEKELIJKSE OEFENQUIZZEN

Ook dit jaar is er weer een wekelijkse oefenquiz waar je je voor kunt opgeven. Hoe vroeger je je kaartje koopt, des te meer oefenquizzen ontvang je.

Meld je aan op [email protected] met je ticketnummer + de stad waar je meespeelt en ontvang iedere week een trainingsquiz.

HET REGLEMENT
– Per team heb je één deelnamebewijs nodig
– Een team mag uit maximaal 5 personen bestaan
– Een team kan alleen meedoen met een geldige stempelkaart
– Elk team moet aan minimaal 3 rondes op 2 verschillende locaties hebben meegedaan om te kunnen winnen
– Als een team aan meer dan 3 rondes heeft meegedaan, tellen de laagste ronde scores niet mee
– Het gebruik van telefoons en/of computers is ten strengste verboden, dus geen Shazam of Soundhound!!
– Alleen teams die hun (volle) stempelkaart voor 23:40 inleveren bij LUX, maken kans op de overwinning
– Het team dat een ronde wint krijgt 10 bonuspunten. Het loont dus de moeite op zoek te gaan naar de rustigste locaties