Doornroosje
loader

Popquiz Marathon

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Vanavond vindt alweer de vierde editie plaats van de Popquiz Marathon in Nijmegen! Je kunt weer op verschillende locaties rondes spelen met diverse thema’s. Of je nu een disco queen of een nineties bitch bent, er is altijd ergens een ronde waarin je kunt uitblinken! Tussen 19.00 en 20.00 kunnen in de Lindenberg de tickets worden ingewisseld voor het startpakket en de stempelkaart voor het hele team. Elke ronde op elke locatie is anders en je kunt dus helemaal je eigen quiz samenstellen zonder dat je twee keer dezelfde vragen krijgt voorgeschoteld.

Alle punten worden keurig bijgehouden en rond middernacht wordt in de Lindenbergzaal het winnende team bekend gemaakt. Je kunt de quiz alleen winnen als je aan minimaal drie rondes op twee verschillende locaties hebt meegedaan. Aansluitend vindt in de Lindenbergzaal een Popquiz Party plaats. Kaarten zijn hier online verkrijgbaar en je hebt één kaart per team nodig.

Reglement
– Per team heb je één kaartje nodig
– Een team mag uit maximaal 5 personen bestaan
– Een team kan alleen meedoen met een geldige stempelkaart
– Elk team moet aan minimaal 3 rondes op 2 verschillende locaties hebben meegedaan om te kunnen winnen
– Als een team aan meer dan 3 rondes heeft meegedaan, tellen de laagste ronde scores niet mee
– Het gebruik van telefoons en/of computers is ten strengste verboden, dus geen Shazam of Soundhound!!
– Alleen teams die hun (volle) stempelkaart voor 23:40 inleveren bij de Lindenberg, maken kans op de overwinning
– Het team dat een ronde wint krijgt 10 bonuspunten. Het loont dus de moeite op zoek te gaan naar de rustigste locaties

OEFENQUIZZEN
We hebben ook deze editie weer wekelijkse oefenquizzen waarvoor je je kunt inschrijven. Iedere woensdag krijg je een digitale oefenquiz in je mailbox, zodat je op 13 mei goed opgewarmd aan de start kunt verschijnen. De oefenquizzen zijn uiteraard ook voor Gentse deelnemers mogelijk!

Mail het ticketnummer + de plaats waar je meespeelt naar [email protected] om je op te geven voor de oefenquizzen!

lees meer