Doornroosje
loader

Popquiz Marathon

Op woensdag 24 mei is er weer een Popquiz Marathon! Je kunt weer op verschillende locaties rondes spelen met diverse thema’s. Of je nu een disco queen of een nineties bitch bent, er is altijd ergens een ronde waarin je kunt uitblinken.

Tussen 19.00 en 20.00 uur kunnen de vouchers in Merleyn worden ingewisseld voor het startpakket en de stempelkaart voor het hele team. Elke ronde op elke locatie is anders en je kunt dus helemaal je eigen quiz samenstellen zonder dat je twee keer dezelfde vragen krijgt voorgeschoteld.

Alle punten worden keurig bijgehouden en rond middernacht wordt in Merleyn het winnende team bekend gemaakt. Je kunt de quiz alleen winnen als je aan minimaal drie rondes op twee verschillende locaties hebt meegedaan. Kaarten zijn online verkrijgbaar en je hebt één kaart per team nodig.

Startnummers
Dit jaar geen hoofdbandjes, maar startnummers met jouw eigen teamnaam erop gedrukt! Mail vóór 21 april jouw teamnaam + de stad waar je meespeelt naar [email protected] en dan zorgen wij dat op 24 mei een pakketje met vijf persoonlijke rugnummers voor jullie klaarligt!

Oefenquizzen
We maken ook dit jaar weer een wekelijkse oefenquiz om jullie te helpen bij de training voor de Marathon. Wil je die ook ontvangen? Meld je dan aan via [email protected]!

Reglement
– Per team heb je één kaartje nodig
– Een team mag uit maximaal 5 personen bestaan
– Een team kan alleen meedoen met een geldige stempelkaart
– Elk team moet aan minimaal 3 rondes op 2 verschillende locaties hebben meegedaan om te kunnen winnen
– Als een team aan meer dan 3 rondes heeft meegedaan, tellen de laagste ronde scores niet mee
– Het gebruik van telefoons en/of computers is ten strengste verboden, dus geen Shazam of Soundhound!!
– Alleen teams die hun (volle) stempelkaart voor 23:40 inleveren in de Merleyn, maken kans op de overwinning
– Het team dat een ronde wint krijgt 10 bonuspunten. Het loont dus de moeite op zoek te gaan naar de rustigste locaties

Entree: €25 (let op: je hebt maar één ticket per team nodig)