Doornroosje
loader

1,5 meter Popronde

Melle Jutte + Le Motat + Kalaallit Nunaat

Dit concert is seated en met 1,5m maatregelen. Het is niet nodig je hiervoor te laten testen. Meer info vind je hier.

Popronde Nijmegen 2021 gaat door! Wel iets anders dan je van Popronde gewend bent, helaas niet schouder aan schouder in een volle kroeg, of dansend in Doornroosje, maar seated op 1,5m afstand. Met veel nieuwe locaties en alle 82 popronde acts is Nijmegen op 11 september voor minstens één dag muziekhoofdstad van Nederland!

In de Paarse Zaal van Doornroosje kun je deze acts ontdekken:

19:30 Melle Jutte
21:30 Kalaallit Nunaat
23:30 Le Motat

Voor de Popronde koop je een passepartout waarna je in het ticketsysteem een plek kunt reserveren bij de shows waar je naartoe wil. Vanwege de corona maatregelen zijn de shows seated en op 1,5 meter afstand, dus vol=vol.

Melle Jutte is een soul-rnb artiest uit Amsterdam. Na veel muziek te hebben gemaakt samen met Pete Philly als componist, bandlid en schrijver begon zijn solo project weer te kriebelen. Met releases als Man Up And Create en Up To You is Melle Jutte als voorbeelden van zijn nieuwe werk is Melle klaar om zijn dynamische live show te presenteren aan de wereld.

Combineer een liefde voor noise, post-punk en krautrock en je krijgt de hypnotiserende wall of sound die Kalaallit Nunaat heet. De Rotterdammers maken muziek die een koude kelder niet misstaat en versnellen elke show tot een oorverdovende waterval van repetitieve beats en melodieën die samen komen tot een heerlijke onenigheid.

Een nieuw jaar; een nieuw hoofdstuk. LE MOTAT is de vertolking van alles wat er in Tato Wesselo z’n brein omgaat. In EP1 uitte zich dat met songs over seks, vluchtige liefdes en mensen die hun KOP in ’t IJS moeten steken. In zijn aankomende EP ‘Goed Slecht’ duikt hij dieper en is hij op zoek naar de fijne lijn tussen genialiteit en slap geouwehoer.