Doornroosje
loader

1,5 meter Popronde

MINKA + KUZKO + Socks;SportsSocks

Dit concert is seated en met 1,5m maatregelen. Het is niet nodig je hiervoor te laten testen. Meer info vind je hier.

Popronde Nijmegen 2021 gaat door! Wel iets anders dan je van Popronde gewend bent, helaas niet schouder aan schouder in een volle kroeg, of dansend in Doornroosje, maar seated op 1,5m afstand. Met veel nieuwe locaties en alle 82 popronde acts is Nijmegen op 11 september voor minstens één dag muziekhoofdstad van Nederland!

In de Rode Zaal van Doornroosje kun je deze acts ontdekken:

19:30 MINKA
21:30 Socks;SportsSocks
23:30 Kuzko

Voor de Popronde koop je een passepartout waarna je in het ticketsysteem een plek kunt reserveren bij de shows waar je naartoe wil. Vanwege de corona maatregelen zijn de shows seated en op 1,5 meter afstand, dus vol=vol.

Tintelfrisse Nederlandstalige electropop met vrolijke rock’n roll vibe. All in. MINKA verwacht maar één ding van je: totale overgave aan de muziek. Dansen, tunnelvisie, verliefdheid. Gewapend met gitaar en knallende beats daagt ze je uit. Niemand kijkt. Trouwens.. laat ze maar kijken!
 Vaker te horen op 3FM & Veronica. Won Cultuurprijs Overijssel 2021.

Het indie-ambient-punk vijftal Socks;SportSocks uit Rotterdam zingt met singles als ‘Afterparty’ en ‘People Get Around’ over het ironische bestaan van een twintiger anno 2021. Met hun debuut EP ‘People Singing About People’ verwacht Socks;SportsSocks de mens voor zich te winnen.

Rotterdam based synth-pop duo KUZKO kan niet wachten om je mee te nemen op een epische reis door hun speelse indie songs. Het duo verteld hun vehralen over high school drama en cliche liefdes avonturen met lekkere 80’s synths en ongelooflijk aanstekelijke vocals.