fbpx
Popronde

Mystic + Q'n + DUIMALOT

Popronde

zaterdag 10 september 2022
locatie:
Merleyn
datum:
zaterdag 10 september 2022
zaal open:
21:30 uur
start:
22:00 uur

Popronde in town! Merleyn is de place to be voor de beste selectie hiphop en rap. Op de planken van Merleyn staan Mystic, Q’n en DUIMALOT en jij staat in de crowd ervoor.

Mystic is een rapper & producer uit Almere. Met features van o.a. Yung Nnelg en Leafs, dan weet je als alternatieve Nederhop liefhebber wel waar je moet zoeken. Sonisch vangt Mystic de old-school sound en stopt het in een nieuw jasje. In zijn lyrics richt Mystic zich vooral op het behalen van succes, speciale momenten die hij beleeft en ook de liefde.

Q’n is schrijver, rapper en producer en begon met schrijven uit pure noodzaak. Hij worstelde met depressie die anno nu nog doorklinkt in zijn muziek. Hij typeert het zelf dan ook als ‘Southside Sadboii-shit’. Hij is getekend bij 162Records, het label van Ares. Ook werd hij voor de popronde gerenommeerd door 3FM.

Rauw en eerlijk. Gary ‘Duimalot’ Gravenbeek geboren en getogen op Utrechtse grond, is een woordkunstenaar en zoon van de Hip-Hop cultuur. Als tiener bevond hij zich vaak in cyphers en battles en maakte indruk met freestyle rijms over actuele topics. Over de jaren heen ontwikkelde hij zich tot allround performing artist.

genre

hip hop, rap

media

Popronde

zaterdag 10 september 2022

placeholder