fbpx
Popronde

Mood Bored + Marathon + Sammie Sedano

Popronde

Afterparty

zaterdag 10 september 2022
locatie:
Doornroosje
datum:
zaterdag 10 september 2022
zaal open:
23:30 uur
start:
00:15 uur

Na een avond lang Popronde in de stad is het feest nog niet afgelopen. In Doornroosje kan er tijdens de officiële afterparty afgedanst en nagebiert worden met deze 3 uiteenlopende Popronde acts: Mood Bored + Marathon + Sammie Sedano

Sammie Sedano
Sammie schrijf over de zoektocht naar eigen identiteit van een jonge maker in de grote stad. Met inspiratie uit het nachtleven en de geluiden uit de volksbuurten neemt hij je mee in zijn mysterieuze toch confronterende wereld. Invloeden zoals Outkast, Tame Impala en Curtis Mayfield maar ook Flink Namen en DuvelDuvel zijn terug te horen in zijn muziek.

Marathon
Marathon moet net als deelnemers van de hardloopwedstrijd regelmatig van de blaren bekomen. Blaren die ontstaan door spel vol overgave, maar ook symbool staan voor de blaren waar hun generatie steeds vaker op moet zitten. Met een explosieve mix van shoegaze en postpunk uit Marathon hun frustratie over de steeds groter wordende tweedeling in de maatschappij.

Mood Bored
Een stiekem traantje wegpinken terwijl de moshpit je alle kanten op sleurt. Dat is wat je kan verwachten bij een Mood Bored show. Met poppy hooks, punky basslines en rauwe gitaren maakt de band nostalgische liedjes over het vinden van je plek in een wereld waar alles verneukt lijkt te zijn.

genre

pop, rock

media

Popronde

zaterdag 10 september 2022

placeholder