Doornroosje
loader

Popronde

Korfbal + Jagd + Kimonomandem

De Popronde is weer in de stad. In Merleyn kun je dit jaar terecht voor drie diverse, spannende acts: Jagd, Korfbal en Kimonomandem.

Jagd trapt af met harde indie, getypeerd door zware maar speelse baslijnen, scherpe en energieke gitaren, stuwende drums, rauwe vocalen en zo nu en dan een synthesizer. Jagd bouwde afgelopen jaar een reputatie op als intense live act en won de Amsterdamse Popprijs 2016, waar de jury werd overtuigd door “een bijzondere bak herrie met internationale potentie”.

Korfbal is een “supergroep” bestaande uit leden van The Homesick, Creepy Karpis, Yuko Yuko en Rats on Rafts. En zo klinkt de band ook: rauwe en catchy lo-fi indie. Debuut EP van de band kwam deze zomer uit en heet “Hitkrant EP”, waarop 4 steengoede songs staan.

Kimonomandem is een mysterieuze rapper/MC wiens sound doet denken aan het werk van internationale artiesten als The Weeknd en Partynextdoor.

Na afloop van het programma is in Doornroosje de officiële afterparty van de Popronde Nijmegen. Check voor het hele Popronde schema de website van de Popronde.

Bekijk de foto's