Doornroosje
loader

Popronde Afterparty

Thijs Boontjes Dans- en Showorkest + Rilan + 45acidbabies

Na een avond lang Popronde in de stad is het feest nog niet afgelopen. In Doornroosje kan er tijdens de officiele afterparty afgedanst en nagebiert worden met deze 3 uiteenlopende Popronde acts:
Thijs Boontjes Dans- en Showorkest, Rilan en 45acidbabies.

Thijs Boontjes Dans- en Showorkest is een kruising tussen Herman Brood en André Hazes. Een rockband waarbij er wordt gezongen in het Nederlands. Bandnaam en teksten getuigen van gevoel voor humor, maar het spelen van de nummers wordt wel degelijk bloedserieus genomen. Na het uitbrengen van twee EP’s, werkt de band nu aan hun debuutalbum.

Rilan, geboren en getogen in Haarlem, die wordt getekend door zijn enorme afrokapsel speelt samen met the Bombardiers “rock ’n soul”. In 2012 is hij benoemd tot “3FM Serious Talent” en “Radio 6 hot Soul & Jazz talent”. Zijn debuut EP ‘Walking On Fire’ komt uit in de zomer van 2016 en bevat een mix van Soul, Hiphop en Disco.

45ACIDBABIES is een 4-mans garage elektropunk formatie uit Utrecht. Geboren op de Herman Brood academie. Klinkt hard en ongegeneerd vies. Met invloeden als Die Antwoord, Sleigh Bells, De Jeugd van Tegenwoordig en The Dead Weather zetten ze rauwe aanstekelijke grooves neer en zorgen deze rellende kinderen dat niemand stil staat wanneer ze de tent verbouwen.