Doornroosje
loader

Popronde Afterparty

Fata Boom + Tusky + Soultrash

Na een avond lang Popronde in de stad is het feest nog niet afgelopen. In Doornroosje kan er tijdens de officiële afterparty afgedanst en nagebiert worden met deze 3 uiteenlopende Popronde acts: Fata Boom, Tusky en Soulthrash.

Fata Boom is een samenwerking tussen een Nederlandse indieproducer en een jonge zangeres. Door hun gedeelde liefde voor hiphop belanden ze samen in de studio. Daar ontstaat Fata Boom. Harde trippy elektro hiphop met een onweerstaanbare liveshow. Single ‘D.D.D. (Drop Down Deep)’ doet denken aan M.I.A., Die Antwoord en Missy Elliot.

Tusky is een nieuwe Nederlandse punkrockband van voormalig John Coffey gitarist Alfred Luttikhuizen. Debuutsingle ‘Folly’ klinkt al veelbelovend: catchy, hard en meedogenloos. Een debuutalbum is onderweg.

SoulTrash is een jong collectief bestaande uit 3 MCs en 3 DJs/producers afkomstig uit Amsterdam Zuidoost. De energieke sound die ze neerzetten is een mengelmoes van hiphop, trap en UK grime. De formatie brengt nog maar sinds kort muziek uit, maar won al de Grote Prijs van Nederland in de categorie hiphop. Een feestelijke afsluiter!

Bekijk de foto's (Soultrash)
Bekijk de foto's (Tusky)
Bekijk de foto's (Fata Boom)