Doornroosje
loader

Froukje + YVES

Popronde Pre-Party

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Tickets voor dit event zijn beperkt, er zijn enkel zitplaatsen en mensen die niet tot één huishouden behoren wordt verzocht anderhalve meter afstand te bewaren. Als je binnen anderhalve meter van elkaar mag (en wil) zitten bestel je een ‘Duo Ticket’. Alles over onze corona maatregelen vind je op deze pagina.

Heel even leek ook Popronde dit jaar de dupe te worden de huidige corona-situatie. Niet slenteren door de stad van locatie naar locatie, geen nieuwe acts ontdekken en ook geen afterparty. Gelukkig is er een oplossing voor iedereen die geen nieuw talent wil mislopen: de Popronde Pre-Party! In poppodia door heel het land wordt de talentkaravaan dit najaar in alternatieve vorm gehost, te beginnen in Popronde-thuishaven Nijmegen. Elk podium host een aantal acts, waardoor iedereen uit de selectie van dit jaar alsnog de kans krijgt om op het podium te klimmen. De Nijmeegse selectie bestaat uit Froukje en YVES.

Froukje
Taal is een waardevol spelletje. Woorden zijn een manier om wat er in je hoofd zit de wereld in te krijgen, dit is wat de 18-jarige Froukje doet. Zet deze woorden op dansbare beats en meeslepende melodieën, en je krijgt iets wat een Froukje-plaat zou kunnen zijn. De Rotterdamse is jong, en heeft wat te melden, zoals te horen in 3FM megahit ‘Groter Dan Ik’.

YVES
Maak kennis met alternative R&B en hip-hop artiest YVES (1992, Amsterdam). Muziek heeft altijd een hele grote rol gespeeld in zijn leven. Met zijn debut EP ‘SADDERDAYS’ uitgebracht onder het label van Mr. Probz (Left Lane Recordings) brengt YVES een frisse sound voor de Nederlandse R&B en Hip-hop culture!