Doornroosje
loader

FortaRock

Powerwolf + Majesty + Battle Beast e.a.

De wolven zijn terug! Na het enorme succes van de ‘Wolfsnächte Tour’ in 2012, zal Powerwolf in 2013 onder de vlag van ‘Wolfsnächte Tour 2013’ ook Nijmegen aan doen. De Duitse band heeft inmiddels de laatste hand gelegd aan de mix voor de opvolger van de uiterst succesvolle plaat ‘Blood of Saints’ uit 2011. Het album is opgenomen in de beroemde in Studio Fredman in Gothenburg / Zweden waar ook Entombed haar platen opneemt. Het belooft een monsterlijke meesterwerk te worden.

Powerwolf heeft zich inmiddels aardig opgewerkt in het powermetal genre. In het verleden deelden ze het podium met o.a. Sabaton. Op deze tour zullen ze als headliner fungeren en nemen ze op hun beurt speciale gasten mee waaronder het Duitse Majesty en Battle Beast afkomstig uit Finland. Daarnaast nog een hele speciale en nieuwe band, Ashes of Ares uit Amerika met ex-leden van Iced Earth en Nevermore in de gelederen.

Degene die al eerder bij een Powerwolf show aanwezig is geweest weet dat het een overdonderende ervaring wordt. Prepare for battle!

Het geplande schema onder voorbehoud:

18.30 open
19.00 – 19.35 Majesty
19.50 – 20.25 Battle Beast
20.40 – 21.20 Ashes of Ares
21.40 – 23.00 Powerwolf

 

Bekijk de foto's (Ashes Of Ares)
Bekijk de foto's (Battle Beast)
Bekijk de foto's (Majesty)
Bekijk de foto's (Powerwolf)