Doornroosje
loader

Protoje & The Indiggnation + Lila Iké

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Voor deze show is de CoronaCheck app verplicht. Zorg voor een geldige QR-code, vergeet je ID niet en check thuis alvast of de app werkt!

A COVID Certificate is mandatory for this show. Make sure you have a valid QR code, don’t forget your ID and check the app before your visit!

Protoje is dé meest toonaangevende reggae-artiest van zijn generatie en één van de grootste Jamaicaanse sterren van dit moment. Muzikaal staat hij garant voor een aangenaam zomers geheel. Zijn uitzonderlijk gevoel voor ritme komt naar voren wanneer hij de stijlen roots, reggae, dub en pop totaal transformeert. De teksten zijn sociaal bewogen en politiek geëngageerd. Eigenlijk gaat Protoje verder waar Bob Marley noodgedwongen moest stoppen.

Protoje is de belangrijkste vertegenwoordiger van de nieuwe ‘conscious generation’. Door de hit ‘Who Knows’ met Chronnix is de populariteit van deze man enorm gestegen. De populariteit van de zoon van een voormalig ‘Calypso King’ en zangeres Lorna Benett is flink gegroeid in zijn thuisland maar ook in landen als Frankrijk en Spanje. Zijn vierde album ‘A Matter of Time’ verscheen afgelopen jaar met o.a. de single ‘No Guarantee’. Vanavond zal hij met zijn vaste band zijn kwaliteit in Doornroosje laten horen.

Rijzende ster Lila Iké zal deze avond openen. Ze verovert harten terwijl ze muzikaal laveert tussen roots, reggae, R&B en lovers rock. Ze begon op haar middelbare school in Manchester met zingen: freestylen en toasten met haar vriendinnen. Haar lef en talent zorgde ervoor dat ze ging meedoen aan open mic avonden. Dankzij haar zangtalent en ‘natural cool’ werd Lila Iké ontdekt en nam zij nummers op met Protoje, Royal Blu en Koro Fyah. Met singles Gotti Gotti en Biggest Fan is ze een veelbelovende vrouwelijke reggaester van dit moment.