Doornroosje
loader

Psyched

Subcultuur + Drift + knopje + Planet Rose

Chocolade + FISSA + Schönes Wochenende + Metro Kollektief + Nachtsport + The Joint + Goeie Buren + Give it Dub + WTF + The Morning After + De Tropen

Nijmegen is een fantastische stad om in te leven, niet in de laatste plaats vanwege haar bijzondere nachtleven. Met name de Nijmeegse dance-scene staat er om bekend de nachten bijzonder spannend te maken met feesten en festivals die door heel het land bekendheid genieten.

Voor kersverse Nimwegenaren kan het even zoeken zijn naar het feest dat het beste bij je past. Om je alvast een beetje wegwijs te maken organiseert de Introductiecommissie Psychologie in samenwerking met Doornroosje een nacht waarin een flink aantal lokale organisatoren, crews en soundsystems zich gezamenlijk aan het publiek presenteren. Heel de Lindenberg is deze nacht open en een keur aan DJ’s laat je in korte tijd kennis maken met de vele dancestromingen die Nijmegen rijk is. Dus of je nu eerstejaarsstudent bent en graag kennis wil maken met Doornroosje, een echte veteraan op het gebied van Nijmeegse feestjes bent en gewoon zin hebt in een goed feestje of alles wat daar tussenin zit: dit wil je niet missen! Omdat we deze unieke samenwerking niemand willen onthouden, staan de deuren voor iedereen open.

Heb jij ook zin in een feestje dat er wat anders uit ziet dan een normale uitgaansavond, dan is dit de ideale afsluiter van een fantastische week introductie in Nijmegen.