Doornroosje
loader

Quelle Chris

Left Bank + Waaghals DJ's

De show van Quelle Chris gaat helaas niet door in verband met de situatie rond het COVID-19 virus. We zijn bezig met een vervangende datum. Meer informatie volgt zo snel mogelijk. Kaartkopers worden per mail op de hoogte gebracht. Reeds gekochte tickets blijven geldig. 

 

De uit New York afkomstige, in Detroit gevestigde Quelle Chris is een creatieve geest en bezige bij die met een licht sarcastische ondertoon rapt en opvalt vanwege zijn cynische humor. Op zijn 2 albums ‘Ghost At The Finish Line’ & ‘Being You Is Great I Wish I Could Be You More Often’ liet hij reeds horen dat hij niet van de platgetreden paden houdt. De muziek is origineel want naast hiphop & beats is Chris gek op samples, soul, punk, poetry en abstracte electronica & kunst. In 2019 bracht hij zijn nieuwste album ‘Guns’ uit en hierop heeft hij zichzelf wederom overtroffen.

Het succesvolle ‘Guns’ is een conceptalbum waarop hij vanuit verschillende perspectieven gevoelige onderwerpen weet aan te snijden. Quelle Chris zette een grote zaal op zijn kop tijdens Le Guess Who? en komt nu terug voor een headlineshow op locatie in Brebl. Left Bank is het producer project van broers Daan en Luuk waarin ze uiteenlopende samples laten samenkomen in uitdagende beats. Vorig jaar brachten ze hun eerste EP uit met o.a. een bijdrage van LA rapper Blu. Daarnaast gebruikte de underground legende MC TREE uit Chicago een van hun beats voor zijn  veelgeprezen comeback album ‘We Grown Now’.