Doornroosje
loader

ROOSJE LIVE IN HET PARK

Racoon

Show 2 - 21:30
Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Deze show gaat door, zonder 1.5 meter, mét de CoronaCheck. Wel wordt het intiemer opgezet en gaan we zitten tijdens de show. Er zijn voldoende zitplaatsen op de vaste tribune van Openluchttheater de Goffert. Meer info over het coronatoegangsbewijs vind je hier. 

Deze show is opgedeeld in twee show vanwege de aangekondigde maatregelen. Alle kaartkopers zijn via de mail op de hoogte gebracht. In deze mail staat voor welk tijdslot jouw tickets geldig zijn.

Show 1 – deuren open: 17:30, start show: 18:30
Show 2 – deuren open: 20:30, start show: 21:30

Deze zomer keert de Zeeuwse band Racoon terug naar het prachtige Openluchttheater de Goffert. Naast de indrukwekkende hits die Racoon door hun carrière door heeft opgebouwd, zoals ‘Oceaan’, ‘Love You More’, ‘No Mercy’ en ‘Brick By Brick’, komt er vanavond ongetwijfeld ook nieuw werk aan bod van het aankomende Nederlandstalige album wat in het najaar zal uitkomen. Van dit album kwam onlangs de eerste single ‘Het Is Al Laat Toch’ al uit welke lovend werd ontvangen