Doornroosje
loader

Raggende Manne + Nancy Kleurenblind & De Zingende Roadie

De Raggende Manne zijn na een lange onderbreking van 14 jaar weer terug in de oude bezetting, aangevuld met gitarist Arnold Smits. Na een album-stilte van 20 jaar brengt de band op 22 februari 2019 hun nieuwe album ‘Alles Kleeft’ uit.

Na 20 jaar heeft de band nog steeds geen poep in hun hoofd en schijten ze iedereen nog figuurlijk in de bek. Daarnaast zijn ze nog steeds in staat om actuele onderwerpen op de typische Raggende Manne manier aan de kaak te stellen. De ‘met het mes op de keel’ teksten van Bob Fosko gaan over de alledaagse, maar ook levensbeschouwelijke onderwerpen, waar de mens in zijn leven tegenaan kan lopen.

Bob Fosko over het nieuwe album: “Het credo van De Raggende Manne was altijd: kijken wat er is. Tijdens de opnamen blijkt pas of hetgeen we doen de moeite waard is. Dus: je kan gaan zitten wachten, maar actie is beter! Het resultaat mag er wezen.”

Als support komt Nancy Kleurenblind & De Zingende Roadie mee. Een Casio-gestuurd electro-LED-light-duo met een snoeiharde bas. Ze zingen Hollandstalige uitermate catchy pop. Nancy zingt en speelt bas. Zij is de vaste bassiste bij Hausmagger. De Roadie zingt en speelt de keys, samen zaten zij in de Rockbitch-groep pEp!
Nancy Kleurenblind & De Zingende Roadie is geïnspireerd op de Casio SA-1, het mini 100Sound ToneBank keyboardje uit 1989.

Bekijk de foto's (Nancy Kleurenblind)
Bekijk de foto's (Raggende Manne)