Doornroosje
loader

FortaRock

Red Fang + Cryptopsy

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Het is alweer 3 jaar geleden dat Red Fang voor het laatst in Doornroosje stond, de hoogste tijd dus voor een hernieuwde kennismaking!

Live shows van deze sympathieke Amerikaanse rockers zijn altijd een waar genot; ruig en opwindend. De band levert in één nummer meer goede riffs af dan andere rockbands op een heel album. Waar ze ooit indruk maakten met blikken bier, destructie en onderbroekenlol gevulde videoclips is Red Fang naast publieksfavoriet no. 1  ook uitgegroeid tot een strak geoliede rockmachine. Het nieuwe album ‘Only Ghosts’ is hier het ultieme bewijs van. We kunnen niet wachten tot het 29 juni is!

De Canadese metal band Cryptopsy draait al zo’n 20 jaar mee in het circuit en is een begrip in de death metal wereld. Toch heeft de band niet eerder in Nijmegen opgetreden. Daar komt nu dus eindelijk verandering in. De band bestaat heeft al diverse krakers uitgebracht waaronder ‘None So Vile’ en ‘Whisper Supremacy’. Het experiment op ‘The Unspoken King’ uit 2012 was een kleine misser en werd minder goed ontvangen. Op de plaat erna uit 2015, met de eenvoudige titel ‘Cryptopsy’, keerde de band weer terug naar hun roots met de meest brute, technische en dynamische death metal uit hun bestaan. Nieuw werk wordt dit jaar nog verwacht.

Bekijk de foto's (Red Fang)
Bekijk de foto's (Cryptopsy)