Doornroosje
loader

Return of the Legends – Seniors at the Disco

LOCO LOCO DISCOSHOW + JOHNNY CASH TRIBUTE BAND: DEF AMERICANS + DJ VIC VAN DE REIJT + DJ SLOWPOKE + POPQUIZ + DISCO-WORKSHOP EN NOG VEEL MEER…..

Op 16 september gaat het echt gebeuren: een dansfeest in Doornroosje met focus op programma voor liefhebbers met al flink wat jaren ervaring op de dansvloer. Dansmuziek bestaat al zo lang als mensenheugenis en een goede kraker krijgt iedereen de vloer op. Vanavond wordt in twee zalen meer dan 60 jaar dansmuziek ten gehore gebracht en is stilstaan geen optie (maar tussendoor even uitrusten mag natuurlijk wel).

De mannen van de befaamde Loco Loco Discoshow verzorgen in de grote zaal een dansfeest waarbij zelfs de meest stijve hark het op de heupen krijgt. De ene na de andere dansvloer hit van toen tot nu wordt vakkundig de zaal in geslingerd. Herinnert u zich deze nog?
Voor het live element zorgt Johnny Cash Tributeband: Def Americans. Deze band speelt de klassiekers van de ongeëvenaarde Cash als was hij er zelf bij. Weet je niet welk danspasje echt goed werkt? Geen probleem. Een workshop disco-dansen maakt van jou een heuse John Travolta. En dat is maar goed ook want Nijmegenaar van het jaar en dansvloer tovenaar DJ Slowpoke zal er tot in de kleine uurtjes voor zorgen dat de zolen van je schoenen het zwaar te verduren krijgen.

Het café van Doornroosje wordt omgetoverd tot een muzikale tijdmachine alwaar DJ Vic van de Reijt liefhebbers van generatie-overschrijdende deuntjes meeneemt op een reis van de 50’s naar de 70’s. Je muzikale kennis wordt getest tijden de Popquiz en de innerlijke mens wordt verzorgd door de smaakmakers van Wereldkoks.

Van al dat dansen word je natuurlijk moe, daarom wordt er rondom de dansvloeren niet alleen gezorgd voor meer dan genoeg mogelijkheden tot ontspanning maar ook voor vermaak tijdens het opladen voor de volgende ronde. Laat je verrassen!

Kortom, heb jij zin om eens een keertje de voetjes van de vloer te doen in Doornroosje? Heb jij je ‘moves en grooves’ nog helemaal onder de knie? Ben jij een heuse ‘dancefloor-dinosaur’? Ben je sweet sixty, sexy seventy, tachtig en prachtig’ of ninety and naughty? Kom dan op 16 september naar Doornroosje voor ‘Return of the Legends –Seniors at the Disco’!

Kaarten zijn te koop via deze website maar kunnen ook gekocht worden bij De Stadsschouwburg of aldaar telefonisch gereserveerd worden, klik hier voor meer info daarover.

– Dit feest is een samenwerking tussen Doornroosje, Swon het seniorennetwerk, De Schoenfabriek, Stadsschouwburg Nijmegen en Concertgebouw de Vereeniging en komt mede tot stand door ondersteuning van WijZijnNijmegen. –

lees meer
Bekijk de foto's