Doornroosje
loader

Rob Dekay

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Rob Dekay maakt eigenzinnige Nederlandstalige popmuziek. Zijn sound is het beste te omschrijven als soulvolle country-pop. Sterke melodielijnen en Rob’s opvallende stemgeluid zorgen voor aanstekelijke nummers. In zijn teksten schakelt hij moeiteloos tussen kleine en grote vraagstukken, maar altijd met de pen van een poëet.

Er huist een oude ziel in het lichaam van deze dertiger. Met zijn opvallende verschijning lijkt hij voor het podium te zijn geboren. Zijn niet-alledaagse traject is tekenend. Rob stopt op zijn vijftiende met school en gaat werken; van stratenmaker tot vuilnisman. Zijn vrije tijd gaat helemaal op aan zijn grote liefde, muziek. Dat merken ook zijn beste vrienden, die hem aansporen om volledig voor de muziek te kiezen. En zo geschiedde. Inmiddels heeft Rob Dekay samengewerkt met bekende namen als Guus Meeuwis (voor wie hij ook het voorprogramma van Groots met een Zachte G verzorgde) Ilse DeLange, Daniel Lohues en Diggy Dex.