Doornroosje
loader

Planet Rose & Blueprint '18 Years On!' - La Grande Finale

Robert Hood + James Ruskin – live + Sigha e.a.

De Planet Rose wordt volwassen in januari en dit moet natuurlijk uitgebreid gevierd worden. De hele maand staat in het teken van deze mijlpaal met 4 bijzondere avonden vol oude bekenden en helden van de toekomst.

De laatste avond van de verjaardagsfeesten is altijd een bijzondere en al helemaal als je volwassen wordt natuurlijk. Daarom zijn we voor de grote uitsmijter een samenwerking aangegaan met iemand die er zo ongeveer vanaf het begin bij was en de Planet Rose heeft zien opgroeien. De Brit James Ruskin en zijn Blueprint label nemen voor een lange nacht Doornroosje over en hebben een hele spectaculaire line up in elkaar gezet. Zo zal de meester zelf live optreden, iets wat hij alleen op bijzondere gelegenheden doet. Een fonkelnieuwe liveset zelfs, met alleen maar nieuw materiaal.

De tweede gigant die we terug vinden op de line up, Detroit legende Robert Hood, heeft als maar weinig anderen invloed gehad op de ontwikkeling van electronische muziek en techno in het bijzonder. Hij bracht onlangs zijn nieuwe album ‘Motor: Nighttime World 3’ uit, de laatste in een trilogie op Music Man. De plaat is van haast buitenaardse schoonheid en bewijst dat hij als muzikant niet aan kracht en zeggenschap heeft ingeboet. De zoveelste mijlpaal in een indrukwekkende carriere.

En alsof dat nog niet genoeg is, staat er nog een derde special guest op de rol. Een grootheid in wording durven we zelfs te zeggen. De ingetogen Londonaar Sigha staat op het punt om internationaal door te breken. Dat zal niet in de laatste plaats komen door zijn debuutablum ‘Living With Ghosts’ dat onlangs verscheen op Scuba’s Hotflush label. Een indrukwekkend, donker en dynamisch statement waarop James Sigha laat horen wat hij in zijn mars heeft. One to watch, de jeugd heeft immers de toekomst!

Bekijk de foto's