Doornroosje
loader

Ronnie Flex + Bokoesam + Lefensmannen

Ronnie Flex veroverde afgelopen jaar Nederland met de dansvloer hits “Soldaatje”, “Nooit Meer Slapen” en “Allermooste Feestje” die hij samen met o.a. Boaz van de Beatz, Mr Polska en Yellow Claw maakte.

Onlangs kwam zijn debuutplaat “De nacht is nog jong, net als wij voor altijd” uit en op die plaat zien we ook een andere kant van hem. Zijn gigantisch aanstekelijke hit “Zusje” bleek een voorbode van wat Ronnie allemaal nog meer kan. Niet alleen is hij die jonge party-rapper maar op het album staat veel aanstekelijke hiphop met aandacht voor melodie, zwoele refreintjes en slimme teksten waarbij een vergelijking met Spinvis niet eens zo vreemd is.

Ter ere van het debuut trekt Ronnie Flex het land in en doet hij ook Doornroosje aan. Als support neemt Ronnie de Amsterdamse rapper Bokoesam mee. Ook Bokoesam rapte zichzelf het afgelopen jaar goed in de spotlights met zijn hitje “10 Kleine Meisjes” en zijn verses op Cho’s Workshop. Ondertussen heeft hij getekend bij Top Notch en belooft 2015 helemaal zijn jaar te worden.

lees meer