Doornroosje
loader

Roos van Nijmegen voorronde 2

Mark of Chaos + Cher Ami + Cloudsurfers

Dit programma gaat helaas niet door in verband met de aangekondigde aanvullende maatregelen vanuit het RIVM rond het COVID-19 virus.
 
Er wordt gezocht naar een vervangende datum. Meer informatie volgt zo snel mogelijk.

Al sinds 1986 maakt De Roos een belangrijk deel uit van de Nijmeegse muziekscene en biedt deze wedstrijd het perfecte podium voor ambitieuze beginnende artiesten. Na de voorrondes selecteert een professionele jury drie acts die door mogen naar de finale. De vierde finaleplaats gaat naar de publieksfavoriet.

In de eerste voorronde is de beurt aan:

Mark of Chaos
Mark of Chaos is een jonge, energieke, driekoppige Punkrock band. We zijn al bevriend sinds de basisschool en zijn zo samen opgegroeid met onze passie voor harde muziek. Met onze eerste EP “The First Mark” en nummers die over een tijdje te horen zullen zijn op ons eerste album, zijn we hongerig om de podia in Nederland plat te spelen!

Cher Ami
Cher Ami is een stevige, funky hardrock-band met rauwe zang en strakke riffs. Vanaf het moment dat wij in oktober 2019 bij elkaar kwamen zijn we gelijk begonnen om onze jamsessies tot waardige nummers om te zetten. Vier jongens van in de twintig die vastberaden zijn om de Nijmeegse muziekscene te veroveren. De muziek? Recht in je gezicht. Met de in december opgenomen live-demo, te beluisteren op Spotify, staat Cher Ami aan het begin van iets groots. Live net zo strak als op de plaat.

Cloudsurfers
Cloudsurfers is een 4-piece garagerockband waar op gemosht, maar ook op gesurft kan worden. Onwaarschijnlijk stevige nummers, grungy vocals en een punky attitude… Cloudsurfers staat klaar om menig kroeg, festival & podium te voorzien van harde en verrassend vette nummers. Surf mee op de punky garage van Cloudsurfers!

Ben je student? Dan kun je met korting naar deze show!