Doornroosje
loader

Tactics

Ryca + Lucash + Chase V2 + Lenny + CEO

Tactis heeft voor vanavond Ryca (acces.fm) en Lucash (acces.fm) weten te strikken om een lekkere frisse sound er in te gooien. Naast DnB kun je ook een flinke portie dubstep verwachten en wat andere aangename uitstapjes.

De Tactics residents Chase V2, Lenny en CEO ook een heerlijke lading aan het feestje geven. Als je weet hoe ze de tent bij het Nijmeegs Bevrijdingsfestival op de kop hebben gezet, dan mag je deze absoluut niet missen.

RYCA (Blackwhite)

Vanuit de metal/hardcore scene is deze 21 jarige dj uit Alphen aan den Rijn richting de Bass muziek gestroomd. Hij draaide z’n eerste setjes bij Breakafé, gehost door Blackwhite Productions in Het Kasteel. Het duurde echter niet lang voordat hij zijn eigen decks in huis had, en vanaf dat punt is alles gaan rollen. Tegenwoordig host hij 2 keer per maand op maandagavond een show op AccessFM en is hij resident bij Blackwhite in Alphen aan den Rijn waar zij onder andere Docter P., Flux Pavillion, Skism, Youngsta, Kromestar, DJ Madd, Cotti en meer hun stage hebben gehad. En alsof dat nog niet genoeg is throwed hij occasianaly ook nog dubstep/metal crossovers samen met de boys van To Heaven Earth is Hell.

Lucash

De nijmeegse dubstepper, ook een van de Access.fm djs komt een avond Tactics rocken, dit active mannetje organiseert o.a. Blurgh en Wunderbass.
En pakt tegenwoord zelfs af en toe n drum n bass plaatje op de decks!