fbpx
Afbeelding voor S10

S10

+ Ferdous

donderdag 2 juni 2022
locatie:
Doornroosje
datum:
donderdag 2 juni 2022
zaal open:
19:00 uur
start:
19:45 uur

S10 – de artiestennaam van de Hoornse Stien den Hollander – is inmiddels kroonprinses van de Nederlandse alternatieve pop. De 21-jarige artiest deelt door middel van zang, rap en spoken word haar meest persoonlijke verhalen. In haar muziek is S10 oprecht en dat is soms best duister. Met haar meeslepende teksten over donkere producties, schuwt ze niet weg van onderwerpen als mentale problemen.

S10’s authentieke sound en muzikale veelzijdigheid maken indruk en ze tekent op 17-jarige leeftijd haar eerste platencontract bij platenlabel Noah’s Ark. Dit geeft S10 de kans haar debuutalbum Snowsniper (2019) op te nemen, welke wordt beloond met Nederlands meest prestigieuze muziekprijs: een Edison in de categorie ‘Alternative’. Een jaar later – 2020 – verschijnt haar tweede album Vlinders. Een uitverkochte tournee en hoge noteringen in de hitlijsten volgen. Eind vorig jaar werd bekend dat zij Nederland vertegenwoordigt tijdens het Eurovisie Songfestival 2022 in Turijn.

Met miljoenen streams op haar naam, samenwerkingen met Nederlands grootste artiesten en lovende reacties op haar werk van muziekrecensenten laat S10 keer op keer van zich horen.

genre

pop, hip hop, rap

media

S10

donderdag 2 juni 2022

placeholder