Doornroosje
loader

Snowsniper tour

S10 + Sim Fane

De in 2000 geboren Stien den Hollander vertelt door middel van rap, zang en spoken word haar meest persoonlijke verhalen. Als S10 bracht ze in eigen beheer ‘Antipsychotica’ uit, gevolgd door de ‘Lithium’ EP op Noah’s Ark. Deze werd door 3voor12 ‘de eerlijkste hiphop-plaat van het jaar’ werd genoemd.

In haar muziek is S10 oprecht en dat is soms best duister. Met haar meeslepende teksten over donkere trap producties, schuwt ze niet weg van onderwerpen als mentale problemen. De aangrijpende videoclip van ‘Storm’ geeft een kijkje in de woelige mentale belevingswereld van S10. Maar tegenwoordig gaat het beter, en op de laatste EP ‘Diamonds’ switchten nummers al regelmatig van moody naar vrolijk dansbaar. Haar eerste gouden plaat ontving ze voor een bijdrage aan Kraantje Pappies nummer ‘Codes’, met een stemmingswisseling van het nummer die perfect bij haar aansluit. Dit najaar verschijnt haar debuutalbum, met nu als eerste single ‘Laat Mij Niet Gaan’.

Support is er van producer Sim Fane (Sam Lawalata) produceerde eerder voor Hef, Ares en is een van de vaste beatmakers voor S10. Hij doet deze avond een live-set met zijn eigen producties, die ergens tussen cloudrap en de Soulection sound zitten.

Studenten, let op: voor deze show geldt SKIM-korting.

Bekijk de foto's (Sim Fane)
Bekijk de foto's (S10)