Doornroosje
loader

Releaseparty 'Lightning over Velvet Evenings'

Saint Charlie + Parcours

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Muziek is heilig in de wereld van Saint Charlie. Een manier om even weg te dromen uit de rush van het leven. Tijdens hun concerten nemen de vier ambitieuze heren uit Nijmegen je mee in die droom. 18 Maart presenteren zij hun debuutalbum: “Lightning Over Velvet Evenings” die compleet met prachtige visuals komt.

Samen met topproducer Guido Aalbers is er gewerkt aan een groots gedefinieerde sound. Wie van bands als Foals, Tame Impala en Kings of Leon houdt, zal de atmosferische indie-rock van Saint Charlie zeker waarderen. De liedjes zijn een aanstekelijke wervelwind van riffs en grooves, spacy als het kan, in your face als het moet. Een mix van persoonlijke vragen en reflecties op de hedendaagse maatschappij voeren de boventoon, soms meeslepend maar vaak luchtig en dansbaar.

In december 2016 brachten ze de eerste single ‘Ordinary Sound’ van het album uit, die direct Indiedisc werd op radiostation IndieXL. Beluister ‘m hier alvast:

Bekijk de foto's (Parcours)
Bekijk de foto's (Saint Charlie)