Doornroosje
loader

Sonic Whip

Samsara Blues Experiment + Monkey3

Tickets
zo 31 maart
  • Normaal€ 18,50
  • De prijzen zijn inclusief alle kosten.

Zowel Samsara Blues Experiment als Monkey3 hebben we al eerder mogen verwelkomen in Nijmegen, maar nog niet samen op één avond. De twee relatief jonge psychedelische rock bands hebben inmiddels hun sporen al wel verdiend en komen in maart met nieuw geschreven materiaal naar Doornroosje!

Samsara Blues Experiment uit Berlijn bestaat inmiddels ruim 10 jaar en is absoluut geen onbekende meer in de stonerrock scene. Van Roadburn tot FreakValley weet deze band het publiek te bekoren en aan zich te binden. Lange nummers met veel ruimte voor psychedelische riffs en een vette, relaxte bluesy groove kenmerken de sound van deze band. Samsara Blues Experiment tovert het live net zo gemakkelijk uit de hoed als op plaat. De opvolger van ‘One With The Universe’ uit 2017 is onderweg.

Het Zwitserse Monkey3 brengt eveneens grootse en meeslepende nummers, voorzien van slimme tempowisselingen, rustige intermezzo’s en talrijke passages waarbij alle remmen los gaan en er voluit gerockt wordt. De Zwitsers zijn grootmeester in het creëren van kaleidoscopische klanktapijten en weet deze dusdanig goed neer te zetten dat het geen moment opvalt dat de muziek grotendeels instrumentaal is. Dit is spacerock van de bovenste plank die doet denken aan oude helden als Pink Floyd, Yes en Ozric Tentacles.

verwijder filter
filter

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een concert! Meld je aan en wij sturen je wekelijks de nieuw bevestigde en aankomende shows.

verzonden
OK

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze site gebruik van cookies.