Doornroosje
loader

Satellite Stories

Party-indie, zo noemen Satellite Stories hun muziek zelf en inderdaad: de vrolijke muziek van de Finse band leent zich uitstekend voor een feestje. De springerige gitaarriffs en catchy vocalen doen denken aan bands als Two Door Cinema Club of Tokyo Police Club, maar Satellite Stories kenmerkt zich door hun sterke gelaagde gitaarlijnen en de energieke zang van zanger Esa Mankinen.

Nadat vorige single “Kids Aren’t Safe in the Metro” al regelmatig werd gedraaid op 3FM blijkt ook de huidige single “Camfire” een schot in de roos: het zorgde ervoor dat Satellite Stories na enkele dagen de meest over geblogde artiest op The Hype Machine werd. De single is een voorproefje van het tweede album van Satellite Stories, “Pine Trails”, dat dit najaar uitkomt.

Afgelopen jaar heeft Satellite Stories veel getourd en bewezen ze de term “party indie” eer aan te doen met energieke shows op onder andere Eurosonic en Lowlands. Maar ook in het buitenland wisten ze een live reputatie op te bouwen op festivals als Dot to Dot en het Flow Festival in hun thuisland.

 

 Voor deze show geldt SKIR korting, voor info klik hier

Bekijk de foto's