fbpx
Afbeelding voor Saybia + Bewilder

Saybia + Bewilder

vrijdag 9 oktober 2015
locatie:
Doornroosje
datum:
vrijdag 9 oktober 2015
start:
19:45 uur

Deze show is uitverkocht, er zijn nog een aantal kaarten te koop voor de show in de Effenaar op 11 oktober. Klik hier voor kaarten.

Saybia wordt in 1992 in Denemarken opgericht, maar krijgt in 2001 pas echte naamsbekendheid wanneer het Britse label EMI de band tekent.

De nummers van Saybia worden één voor één de hitparade ingestuurd en worden niet alleen in Denemarken maar ook ver daarbuiten opgepikt. Europa is zwaar gecharmeerd van de dromerige pop en rock, die binnen de kortste keren vergeleken wordt met Travis en Coldplay. De grote doorbraak komt tot stand met het album ‘The Second You Sleep’. Op het debuutalbum uit 2002 zijn singles als ‘The Day After Tomorrow’ en titeltrack ‘The Second You Sleep’ te vinden. Het nummer ‘I Surrender’, afkomstig van het latere album ‘These Are The Days’, was in Nederland ook een grote hit. De afgelopen jaren was Saybia een welkome gast op festivals als Lowlands, Pinkpop en verkochten zij moeiteloos hun vorige clubtournee uit. Binnenkort verschijnt hun nieuwe album en brengt zij tijdens hun Europese tournee ook een bezoek aan Doornroosje brengen.

genre

pop, rock

Saybia + Bewilder

vrijdag 9 oktober 2015

placeholder