Doornroosje
loader

Schuum

Schuum

Show 1 - 20:00
Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Maandelijks lanceert Schuum een nieuwe oogst lokale artiesten in jouw favoriete café in Nijmegen. Schuum verwelkomt elke creatieveling met zelfgeschreven muziek: net uit de oefenruimte of met al een berg aan vlieguren. Hier ontdek je muziek van Nijmeegse bodem!

Deze keer met: CLOUDSURFERS is een gevaarlijk lekkere mix van zonnige surf en stevige punk. Manische gitaarpassages en grungy vocals worden voortgestuwd door een vlammende ritmesectie. CLOUDSURFERS mengt het onberekenbare van Pulp Fiction, het zweet van Oh Sees en de garagepop van Together Pangea: that’s a pretty fucking good milkshake!

Hey Team is een vierkoppige Indie band uit Nijmegen, met leden uit verschillende hoeken van de Nederlandse muziekscene. Van underground DIY bands die vrijwel overal getourd hebben, behalve op de maan, tot wat bekendere acts die op de radio te horen zijn geweest. Een onwaarschijnlijke samenkomst die zich verbindt door een voorliefde voor vuig gitaarwerk en catchy zangmelodieën. De opgetelde ervaring van bandleden in bijna iedere denkbare vorm van alternative muziek resulteert in hoekige, opzwepende liedjes waarin in ruimte wordt gelaten voor meezingbare zanglijnen.

Vanwege de coronamaatregelen vragen we bij uitzondering een ticket te kopen. Op deze manier kunnen we iedereen een veilige zitplek bieden en verzamelen we de contactgegevens van onze bezoekers voor evt. bron- en contactonderzoek. Tickets voor het evenement zijn beperkt, er zijn enkel zitplaatsen en mensen die niet tot één huishouden behoren wordt verzocht anderhalve meter afstand te bewaren.

Wil je zelf een keer komen spelen en maak je zelfgeschreven muziek? Contact: [email protected]