Doornroosje
loader

Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Scott Bradlee richtte in 2013 Postmodern Jukebox op nadat zijn video’s, waarin hij moderne muziek in een vintage jasje steekt, viral gingen. Inmiddels heeft het Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox kanaal vele miljoenen volgers op YouTube, zijn er meerdere albums uitgebracht en is het gezelschap live te bewonderen.

Vanavond zal deze live sensatie een bezoekje brengen aan Nijmegen. Samen met een overvloed aan getalenteerde artiesten worden de lekkerste hits in een ouderwets jasje gestoken. Van een vintage cover van Radiohead’s ‘Creep’ tot ‘All About That Bass’ in een New Orleans blues jasje. Verwacht de grootste hits in een compleet andere muziekstijl, waarbij de essentie van de nummers behouden blijft.

Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox is bijna letterlijk een live jukebox want in hun eigen stijl spelen ze van Guns ’n Roses’ ‘Sweet Child O’ Mine’ in New Orleans blues tot een doo wop-versie van ‘We Can’t Stop’ (Miley Cyrus) en van Daft Punks ‘Get Lucky’ in Ierse folk tot een roaring twenties jazz-cover van ‘Thrift Shop’ van Macklemore: laat het maar over aan Scott Bradlee & Postmodern Jukebox om er een geheel andere versie van te maken.

Bekijk de foto's