Doornroosje
loader

Sean Koch + JPson

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Sean Koch groeide op in het Zuid-Afrikaanse Kaapstad. Hij verhuisde tijdens zijn puberteit naar Duitsland maar in de vorm van zijn muziek nam de muzikant de zon en sfeer uit zijn geboorteland mee. Koch stopt zijn positieve instelling ook in zijn liedjes. Zijn eerste debuut EP ‘Natural Projection’ verscheen in 2016 en maakte hij met zijn twee vrienden Shaun Cloete en Ross Hillier. Deze EP leidde tot drie volledige Europese tours en supports voor Jeremy Loops en Will and The People.

Samen met het groeien van de muziek groeit ook de “Sean Koch Family”. Naast vriend en co-songwriter Shaun Cloete verwelkomt de band twee nieuwe gezichten in de gelederen van Giovanni Serci (Drums) en Dean Bailey (Bas). Samen laten ze hun levensverhaal horen in nummers die aanvoelen als één groot feel-good road trip-avontuur. Aanrader voor liefhebbers van Will and the People, Jeremy Loops maar ook Xavier Rudd.

Bekijk de foto's (JPson)
Bekijk de foto's (Sean Koch)