Doornroosje
loader

Seniors at the Disco #2

De LocoLoco Disco Show + DJ Payola van De Tropen + DJ Jimmy Spliff van Boomshakalak Soundsystem + DJ TinWishTin + Poespas VJ’s e.v.a.

Na het daverende succes van de allereerste ‘Seniors at the Disco’ presenteren Doornroosje en Swon in samenwerking met De Schoenfabriek met trots deel 2 van dit dansfeest voor liefhebbers met de nodige ervaring. 

Op het programma staan een keur aan DJ’s die er alles aan gaan doen het voltallige publiek de hele nacht op de dansvloer te houden. Hits, hipshakers, groovemakers en floorfillers worden op vakkundige wijze de zaal en het café van Doornroosje in geslingerd. Onze vrienden van De Schoenfabriek hebben, naast de helden van De LocoLoco Disco Show die de grote zaal voor rekening nemen, een selectie gemaakt van Nijmegens fijnste platendraaiers. De hippe vogels van DJ collectief De Tropen toveren in de vorm van DJ Payola het café van Doornroosje om tot een zoete cocktail van salsa, cumbia, afrobeat en meer zomers. Daar bovenop neemt DJ Jimmy Spliff van Boomshakalak Soundsystem ons mee naar Jamaica alwaar reggae, ska en rocksteady menigeen het zweet onder de oksels doet dansen. Dit alles zal worden omlijst door niemand minder dan DJ TinWishTin die met zijn Groovy Swing avonden dansvloeren door heel Nederland voorziet van de beste tijdloze dansmuziek.

Vanavond wordt Doornroosje omgetoverd tot een decennium-overschrijdend danspaleis waar je je ogen maar vooral je oren de kost kunt geven. DJ’s, VJ’s, hapjes en drankjes: het is allemaal aanwezig tijdens dé dansnacht van het jaar. Dus heb jij zin om eens een keertje de voetjes van de vloer te doen in Doornroosje? Heb jij je ‘moves en grooves’ nog helemaal onder de knie? Ben jij een heuse ‘dancefloor-dinosaur’? Ben je ‘sweet sixty‘, ‘sexy seventy‘, ‘tachtig en prachtig’ of ‘ninety and naughty‘? Kom dan op 15 september naar Doornroosje voor ‘Seniors at the Disco #2’.

Kaarten zijn verkrijgbaar via deze website en via de kanalen van Stadsschouwburg Nijmegen en Concertgebouw De Vereeniging, zie www.stadsschouwburgendevereeniging.nl of bel 024 3221100.

lees meer
Bekijk de foto's