Doornroosje
loader

New Years Eve

Shake Your Rump

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Wegens daverend succes op herhaling: Shake Your Rump NYE! Net als vorig jaar sluiten we het jaar af en beginnen we het jaar goed in Shake Your Rump stijl.

DJ Onko is ondertussen berucht. Begonnen met het draaien van obscure hits in de kelder van De Plak en De Onderbroek heeft hij razendsnel een reputatie verkregen als een partystarter. Met DJ Oop en zijn andere muzikale vrienden begon hij de Shake Your Rump feesten die al menige avond de Merleyn aan het zweten hebben gekregen. Maar niet alleen Merleyn; ook Herfst Drift en Zwarte Cross gingen al plat op hun onuitputtelijke collectie goeie tracks. Reden genoeg om ze ook dit jaar weer uit te nodigen om de afterparty van 2014 te verzorgen: Shake Your Rump NYE! Begin 2015 dansen op alles wat goed of fout, maar ultiem dansbaar is: disco, italo, electro en keiharde hits. Geen gedoe, maar gegarandeerd een goed feest.

Bekijk de foto's