fbpx
Sloper

Sloper

Splinter

zondag 24 oktober 2021
locatie:
Doornroosje
datum:
zondag 24 oktober 2021
zaal open:
19:30 uur
start:
20:30 uur

Rock ‘n’ roll is er om plezier te maken en dat weten de mannen van Sloper als geen ander te doen. De band die bestaat uit Cesar Zuiderwijk (Golden Earring), Mario Goossens (Triggerfinger), Fabio Canini en Pete Shoulder (o.a. The Union) maakt Rock met een hoofdletter R. De mannen vallen op dankzij hun unieke set-up van twee drummers, twee gitaren en twee zangers.

Voor deze show is de CoronaCheck app verplicht. Zorg voor een geldige QR-code, vergeet je ID niet en check thuis alvast of de app werkt!

COVID Certificate is mandatory for this show. Make sure you have a valid QR code, don’t forget your ID and check the app before your visit!

Met hun laatste nummer ‘Painting Open Windows’ weet het bijzondere kwartet weer een combinatie te maken tussen een classic heavy rock en moderne sound die onweerstaanbaar is. Dankzij de unieke drums en de stem van Shoulder een zeer opvallend geluid. Verwacht stevige riffs, vette drums en misschien wel het belangrijkste: decibels. Want soms is het simpel: Rock ‘n’ roll is er om plezier te maken, om lekker lo(o)s te gaan en te genieten van riffs en roffels. By all means, fun intended.

media

Sloper

zondag 24 oktober 2021

placeholder