Doornroosje
loader

Oplawaai

Smallpeople + Awanto 3 + Roger Gerressen e.a.

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Smallpeople bestaat uit het Duitse duo Julius Steinhoff & Just von Ahlefeld aka Dionne. Samen runnen ze het label Smallville en de gelijknamige record store, die vestiging kent in zowel Parijs als hometown Hamburg. Met sterke releases op hun naam maken de twee nu alweer een aantal jaar internationaal furore door uitgebalanceerde DJ sets ten toon te spreiden. Nooit voorspelbaar en niet bang om een breed muzikaal spectrum uit te dragen, zijn de twee in de wieg gelegd om precies die atmosfeer te creëren die je eens te meer doet beseffen wat dansen en overgave aan de muziek werkelijk betekent. Een speeltijd van drie uur is hun daarmee op het lijf geschreven.

Awanto 3 is het alter ego van de prettig gestoorde en veelzijdige kunstenaar Steven de Peven. De producer heeft onder meer van zich laten horen op labels als Rush Hour, Clone en Voyage Direct. Als DJ combineert hij uiteenlopende smaken op intuïtie en is zodoende een graag geziene gast bij het vooraanstaande Concrete Paris. Voor laatstgenoemd collectief deed hij een aantal projecten waaronder deze drie uur durende liveset.

Het komt misschien niet als een verrassing, maar Nijmegen heeft in het afgelopen paar jaar verschillende kwaliteitslabels voortgebracht die internationaal met grote waardering ontvangen worden en onze keizerstad weer flink op de kaart hebben gezet. We bieden ruimte aan Roger Gerressen & Micha Venderbos, oprichters van respectievelijk ESHU en Photic Fields, om hun krachten samen te bundelen. Twee andere Nijmeegse producers die internationaal naam maken en voor wie hetzelfde devies qua DJ set geldt, zijn Ivano Tetelepta & Alex Jansen, tevens bekend van het Londense Fear of Flying en Rue de Plaisance uit Parijs. Met fijnproever Anel Sarhatli? erbij is de Nijmeegse opwarm showcase compleet.