Doornroosje
loader

Beetje Bij Beetje Tour

Snelle + Shock Elias

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Lars Bos – alias rapper Snelle – ging als een speer toen zijn 101Barz wintersessie in januari 2018 op het internet verscheen. Binnen enkele maanden werd de sessie ruim 1,5 miljoen keer bekeken en hij werd daarvoor beloond met een 101Barz Trophy. Precies een jaar later released Snelle, met hoge verwachting, zijn tweede 101Barz wintersessie. Met de ‘Lieve Jongens EP’ is zijn muziek goed voor ruim 6 miljoen streams en plays op diverse streaming portals, wat ook werd gestimuleerd door de steun van Radio 538, SLAM en de grote hiphop platforms als Puna, FunX en 101Barz.

In 2019 was de rapper te vinden in de lijst met ‘Artiesten die je in 2019 in de gaten moet houden’ van Radio 538. De ‘Beetje Bij Beetje’ EP van Snelle is een combinatie van harde lines, melodieuze zanglijntjes en een hoog meezing gehalte. Met zijn nieuwe plaat onder de arm zal Snelle een gelijknamige tour doen in het voorjaar. Maak je borst nat voor een achtbaan waar je zeker op zit te wachten!

De Amsterdammer Shock Elias debuteerde met zijn deelname aan de Esko Challenge. Vorige zomer maakte Suriname kennis met de barz en sound van Shock Elias tijdens de ‘Keti Koti Streetparty’. Hij heeft inmiddels ook samen gewerkt met artiesten zoals Chanty, waarmee hij het nummer ‘Corazon’ uitbracht op Valentijnsdag. In september dropte hij een freestyle genaamd “Young Boy” waarin hij zijn talent voor story telling en flow etaleert. De freestyle ging viral en uiteindelijk besloot hij om deze uit te brengen als single. Binnen 24 uur had de release al meer dan 100.000 streams vergaard op Spotify zonder playlist plaatsingen.

Bekijk de foto's