Doornroosje
loader

Sophia Kruithof

Deze show van Sophia Kruithof is verplaatst naar donderdag 28 oktober 2021.

Hoewel Sophia een meisje van weinig woorden was, ontdekte ze al snel een andere manier om zichzelf te uiten; ze leerde zichzelf zingen, gitaar spelen, piano spelen en drummen. Tegen de tijd dat ze zeven jaar oud was wist ze het zeker: ik wil muziek maken. Daarna begint er een periode van schoolbandjes en zanglessen, op haar 12de verjaardag krijgt ze een studiodag cadeau met producer Arno Krabman (bekend van o.a. Suzan & Freek en Within Temptation). Dit is het startschot voor misschien wel een van haar grootste talenten: songwriting.

Verbaast over haar natuurlijke talent een eigen wereld te scheppen in tekst en muziek neemt Arno haar onder zijn vleugels en samen schrijven ze song na song. Uiteenlopend in sound, maar steeds weer datzelfde unieke creatieve van Sophia; een diepe volwassen emotionele laag, pakkende melodieën en haar unieke beeldende teksten. In 2019 neemt Sophia deel aan The Voice Of Holland, waar ze tijdens de finale haar eigen song Alaska mag spelen.

The Voice of Holland geeft een prachtig startschot voor het pad dat Sophia voor zichzelf heeft uitgestippeld: een album maken en touren… “ik wil vooral muziek maken!”.