Doornroosje
loader

Helter Skelter

St. Paul

Tickets zijn alleen op de avond zelf aan de deur van Merleyn verkrijgbaar.

Tijdens de Zomerfeesten is Merleyn traditioneel dé plek om na de avond te hebben doorgebracht op Festival de-Affaire de nacht compleet te maken met een lekker potje dansen. 

Het feest wordt op zaterdag afgetrapt doorde electro-party-people van I Feel Luv, zondag is het de beurt aan Nijmeegse techno trots ESHU en op maandag komt de betere dubstep aan bod tijdens Give it Dub. Dinsdag maken we de Balans op met Darko Esser, op woensdag knallen we dr uit met Helter Skelter feat. DJ St. Paul en donderdag is het domein voor de heren van Bla Bla. De week wordt net als voorgaande jaren op gepaste wijze afgesloten door Oost-Nederlands producers talent van Nieuwe Electronische Waar.

Als dat geen week is of je vingers bij af te likken… 

 

DJ St. Paul draait een verzorgde mix van tijden en stijlen. Voor radio (KX Radio en Radio 6), televisie (Nationale Wetenschapsquiz) en in de club. Helter Skelter is al jaren een beproefd concept in Rotown en Doornroosje, maar ook op festivals als Motel Mozaique en Lowlands. Bij Helter Skelter ligt de nadruk op indie- en electropop. Zie de playlist voor het gevoel van de avond.You May Be A Lover, But Are You A Dancer? Helter Skelter!