Doornroosje
loader

Popronde: Official Afterparty

St. Tropez + The Brahms + The Homesick + Yakumo

Na een avond lang Popronde in de stad is het feest nog niet afgelopen. In Doornroosje kan er tijdens de officiele afterparty afgedanst worden met deze 4 uiteenlopende Popronde acts: St. Tropez, The Brahms, The Homesick en Yakumo.

Vrijwel uit het niets was daar ineens St. Tropez: “Four guys making garage-punk in a former gay sauna by the canals of Amsterdam”. Ondertussen ontmaskerd als de vuige reïncarnatie van Go Back To The Zoo imponeerden ze al op het Valkhof en komen ze de afterparty van de Popronde aftrappen.

The Brahms maakt zomerse indie-pop. Het viertal kent elkaar van de Herman Brood Academie en timmeren hard aan de weg. Hun aanstekelijke songs leverde ze al een bekroning tot 3FM Serious Talent op en de bijhorende regelmatige airplay. Met hun debuut EP “Meraki” op zak lijkt de definitieve doorbraak van The Brahms slechts een kwestie van tijd.
We sluiten de avond af met de live electronica van Yakumo, die laag voor laag met hun analoge synths, drumcomputers en percussie hun tropische beats opbouwen tot een uiterst dansbaar geheel waarbij het moeilijk stilstaan is.

Check voor het hele Popronde programma en de timetable de website van de Popronde.

lees meer